Активісти проти «МакДональдз» у Кропивницькому: перший млинець нанівець

Перегляди: 1002

У Кропивницькому пройшло перше судове засідання у справі захисту Центрального скверу від забудови.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час розгляду справи заслухали обидві сторони — екоактивістів, які ініціювали позов та представника міськради Кропивницького.

Утім, уже за кілька хвилин засідання перенесли на 8 листопада. Причиною стало те, що представник міської ради не встиг ознайомитись з матеріалами справи.

«Справа в тому, Ваша честь, що я, як уповноважений представник міської ради, отримав дані документи буквально вчора. Це сталося через те, що у нас складна система документообігу, яка проходить певну процедуру відповідно до інструкції з діловодства. До загального відділу документи надійшли 14 числа, при цьому в цей період я ще перебував у щорічній оплачуваній відпустці», — наголосив представник міської ради Володимир Покаленко.

Нагадаємо, інформація про те, що у Центральному сквері Кропивницького планують побудувати ресторан «МакДональдз», з’явилася наприкінці квітня нинішнього року. У міськраді підтримали цю ініціативу. Втім, проти неї різко виступили екоактивісти.