«Знайшла» під мостом: у Кропивницькому дівчина відмовилась від новонародженого немовляти

Перегляди: 4732

У Кропивницькому молода матір відмовилася від своєї новонародженої дитини.

Про це CBN повідомила генеральна директорка КНП «Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру ІІ рівня» Кропивницької міської ради» Людмила Романів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, дитину до медзакладу принесла дівчина віком від 18 до 20 років разом з хлопцем. Вони повідомили, що знайшли немовля під час прогулянки під мостом.

Втім, у лікарів пологового виникли підозри — дитина була зовні схожою на дівчину. Саме тому медики викликали поліцію. І вже під час розмови з правоохоронцями дівчина призналася, що вона є матір’ю немовляти. Після огляду породіллі лікарі засвідчили, що вона народжувала, і пологи тривали близько доби.

Дівчина підписала відмову від дитини. Лікарі умовляти її залишити доньку, але та була невблаганна. Не допомогли й бесіди з батьками дівчини — ті заявили, що не готові стати бабусею та дідом.

Дівчинка народилася трохи недоношеною, під час огляду в неї виявили симптоми переохолодження. Але нині дитина почувається добре.

https://cbn.com.ua/2021/09/27/u-kropyvnytskomu-matir-vidmovylas-vid-novonarodzhenyh-dvijnyat/