Має бути порядок: в Олександрії звільняється директор КП «Житлогосп»

Перегляди: 1744

Після розмови з міським головою Сергієм Кузьменком вирішив звільнитися керівник комунального підприємства «Житлогосп» Віктор Самойленко.

Про це повідомляє CBN з посиланням на facebook-стoрінку очільника Олександрії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Щодня проводжу не менше години, об’їжджаючи місто. Це важливо, щоб знати, як працюють ті служби, які відповідають за красу, порядок, вчасне і якісне обслуговування. Точніше ті керівники служб, яким я довірив займатися цим напрямком.

Сьогодні розказати хочу про КП «Житлогосп». На жаль, не все так, як би мені хотілося. На жаль, не так якісно надаються послуги з прибирання міста, як потрібно. На жаль, не завжди комунікація з містянами — достойна», — повідомив Сергій Кузьменко.

Міський голова Олександрії покликав на розмову керівника КП «Житлогосп» Віктора Самойленка. Сергій Кузьменко пояснив, що бачить певні досягнення, але й має багато питань. І ці питання є для міського голови принциповими.

«Спільно дійшли висновку, що Віктор Самойленко звільняється за згодою сторін із займаної посади.

Це не перше і не останнє рішення, що стосується життєдіяльності нашого міста. Не важливо, працюють люди 10 років чи пів року, призначав їх я або не я. Немає минулої і теперішньої влади, є люди, які справляються або ні», — наголосив Сергій Кузьменко.

Міський голова вже доручив керівнику управління ЖКГ Михайлу Сулятицькому впродовж двох тижнів визначитися із людиною, яка буде справлятися із поставленими завданнями.

«У місті має бути порядок — це моя вимога», — констатував Сергій Кузьменко.