Підсумки: виставка «АGROEXPO-2021» завершилася у Кропивницькому

Перегляди: 2313

У ІХ Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки «АGROEXPO-2021», яка проходила з 29 вересня по 2 жовтня, взяли участь 512 компаній-експонентів та близько 500 учасників «Покровського ярмарку».

Про це CBN поінформував генеральний директор ТОВ «Украгроекспо» Ігор Глібко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На виставці свою техніку презентували майже всі відомі бренди сільськогосподарського машинобудування — як іноземні, так і вітчизняні, зокрема «JohnDeere», «NewHolland», «Case», «Fendt», «Claas», «Гомсельмаш», «ХТЗ», Ельворті, «Лозовські машини» тощо.

Також, за ініціативи Федерації роботодавців України, на виставці була представлена мультибрендова експозиція вітчизняної комунальної техніки.

Новинкою стала експозиція підприємств з Великобританії — вона була презентована вперше. «АгроЕкспо» стала першою сільськогосподарською подією для посольства Британії за межами Києва.

«AGROEXPO» — найбільша виставка України, яка також входить до десятки найбільших виставок Європи. Виставкова площа комплексу має рекордні для України розміри — 125 000 м².

Нагадаємо, гарбуз-велетень обрали на “Покровському ярмарку” у Кропивницькому.

Фото: Ігор Філіпенко CBN.