Інгулець з великим рахунком програв полтавській "Ворсклі"

Перегляди: 513

У матчі 10-го туру Української Прем'єр-Ліги петрівський "Інгулець" у Полтаві зустрічався з "Ворсклою".

У першому таймі ігровою ініціативою володіли господарі. Але захист гостей та голкіпер Богдан Шуст нейтралізували загрози власним воротам. Петрівчани не відсіджувалися в захисті, відповідаючи стрімкими контрвипадами. Та скористатися своїми небезпечними моментами підопічним Сергія Лавриненка також не вдалося. Отже, перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

А ось другий тайм петрівчани провели вкрай невдало. Мова йде, перш за все, про дії в захисті. На 66-й хвилині оборонці дозволили Степанюку увірватися до штрафного майданчику та зробити націлену подачу на дальню стійку. А там Рангел, якого залишили без опіки, головою перправив м'яч у сітку воріт "Інгульця". За десять хвилин гол-красень забив Олів'є Тіль. Знову пройшла подача з правого флангу, а люксембуржець злету метрів із 14-ти вразив ціль. Та й на цьому ворскляни не зупинилися й 84-й хвилині довели рахунок до розгромного.

Цього разу Рангел здійснив рейд лівим флангом і зробив націлену передачу на Тіля. Олів'є зряче пробив у лівий від Шуста верхній кут, оформив дубль і поставив эфектну крапку в матчі. "Ворскла" перемагає з рахунком 3:0 й піднмається на третю сходинку турнірної таблиці. "Інгулець" з 6 -ма очками залишається на 12-му місці, випереджаючи "Маріуполь", який йде останнім - шістнадцятим, на чотири пункти.