У Кропивницькому триває набір у комп’ютерну академію «Шаг»

Перегляди: 1959

Запишіть свою дитину в комп’ютерну академію «Шаг». Або самі зробіть крок у майбутнє — в закладі вчаться й дорослі.

Відкрита 1999 року в Одесі комп’ютерна академія «Шаг» сьогодні — це 164 філії у 22 країнах світу. 28 тисяч викладачів та 136 тисяч випускників, Microsoft, Cisco та Autodesk у якості партнерів — це все «Шаг».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

- Програма навчання розробляється в центральному офісі в Києві і є однаковою для абсолютно всіх філій, — пояснює директор «Шагу» в Кропивницькому Ярослав Скорик. — Інакше кажучи, ви можете здобути освіту, як у, наприклад, Швейцарії, за кропивницькими цінами.

В академії готують програмістів, дизайнерів, системних інженерів, IT-маркетологів, тестувальників. Цих людей не замінить штучний інтелект, принаймні у найближчі років сто точно. По завершенні навчання студенти отримують міжнародний диплом і сертифікати від компаній-партнерів.

Працевлаштування й досягнення? Тут теж є чим похвалитися. Випускники комп’ютерної академії «Шаг» працюють у всесвітньо відомих компаніях: Facebook, eBay, Amazon, HP та інших. У 2012 році проект студентів «Шагу» — сенсорні рукавички, що трансформують мову жестів у слова, — зайняв перше місце на технологічному конкурсі Microsoft Imagine Cup.

Що пропонує «Шаг» дорослим (15-55 років)

  • розробка програмного забезпечення (два з половиною роки);
  • комп’ютерна графіка та дизайн (два з половиною роки);
  • мережі та кібербезпека (два з половиною роки);
  • тестування програмного забезпечення (один рік);
  • розробка та просування web-проектів (один рік);
  • інтернет-маркетинг (шість місяців);
  • курс «Користувач ПК» (один місяць).

Також можливе індивідуальне навчання.

«Шаг» для дітей (7-14 років)

  • Мала комп’ютерна академія (за оцінкою ООН і ЮНЕСКО, краща програма підготовки дітей до майбутнього). Діти вчаться створювати проекти самостійно та в команді, опановують технології, якими людство користується вже зараз і користуватиметься у майбутньому;
  •  комп’ютерна підготовка для учнів початкових класів (7-9 років).

Вчитися як дорослі, так і діти можуть у робочі дні чи вихідні.

- Навчання у нас — це весело і цікаво, але водночас це — наполеглива праця, — каже Ярослав Скорик. — Не вірте людям, які обіцяють дати вам нову професію за місяць чи два. У нас лише курс «Користувач ПК» триває місяць — це просто вчать користуватися комп’ютером, набирати текст чи серфити в інтернеті. Навички маркетолога здобуваються мінімум пів року, інші спецкурси на кшталт тестувальника ПЗ тривають рік, а професійна комп’ютерна освіта — п’ять семестрів, або два з половиною роки.

Комп’ютерна академія «Шаг»

Кропивницький, вул. Євгена Чикаленка, 1А, бізнес-центр «Єлисаветград», 3 поверх, офіс 321.

Тел.: +38 (095) 009-73-33, +38 (067) 258-53-87, +38 (073) 797-88-19.

Електронна пошта: krop@itstep.org.

Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00-19:00;

Сб: 9:00-18:00;

Нд: вихідний.