Батл хінкалі. Кулінарне шоу «Гурманія» (відео)

Перегляди: 1098

Гамарджоба генацвале, всім привіт!

Гасторошоу «Гурманія» продовжує дивувати смачними ресторанними стравами із простих продуктів від головного партнеру «Файно маркет». Цієї неділі ведучі програми Катерина Лунгул та бренд-шеф Сергій Богданов готують смачні, ароматні хінкалі в ресторані грузинської кухні «Кавказький двір». Хінкалі можна вважати візитівкою грузинської кухні. З бараниною, яловичиною, сиром сулугуні, зеленню та іншими смачними начинками — встояти неможливо. Спробуйте разом з нами Грузію на смак!

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Запитання цього тижня у рубриці «Добрий сусід» від головного партнера програми «Файно маркет»: яку кількість хінкалі заведено замовляти в ресторанах Грузії? Хто перший правильно відповість під відео на фейсбук сторінці Файно маркет, то і отримає 100 бонусних балів.

Дивіться щонеділі о 10.30 кулінарне шоу «Гурманія» на телеканалі «Вітер», а також на Фейсбук сторінці головного партнеру «Файно маркет».

 

https://youtu.be/YL3A08wb7vc