ФК «Кропивницький» пробився до фіналу «Кубка Героїв АТО»

Перегляди: 668

Фінальний турнір «Кубка Героїв АТО», за який в столиці України змагалися 24 команди воїнів із різних куточків нашої країни, наближається до свого завершення. Організатором змагань є Федерація футболу учасників АТО за підтримки Всеукраїнського об’єднання «Українці Разом».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У цьому представницькому турнірі грає команда «Кропивницький АТО» 3-го окремого полку ім. Святослава Хороброго. Наша команда блискуче проводить ці змагання, здобувши право виборювати головний трофей. В першому поєдинку наші хлопці здолали київський «Авангард ЗСУ» — 1:0. У другому матчі «Кропивницький АТО» в напруженій боротьбі здолав «Маріуполь ДНС» — 3:2. А в третьому протиборстві кропивницькі спецпризначенці були сильнішими за конкурентів з команди «Звягель АТО» з Полтавської області — 2:0.

Таким чином, саме наша команда посіла перше місце в своїй групі та вийшла до чвертьфіналу. В поєдинку ¼ фіналу кропивницькі спецпризначенці поступалися суперникам із команди «Волинь АТО». Та за п’ять хвилин до фінального свистка удалося відновити рівновагу. А серію післяматчевих пенальті краще пробили саме кропивничани – 3:0.

Сьогодні, 11 жовтня, відбулися півфінальні зустрічі цього турніру. У першому півфінальному матчі між командами «SB-TEAM» ЦУ СБУ та «Кропивницький АТО» ЗСУ перемогу здобули футболісти з Кропивницького з рахунком 1:0.

У другому півфіналі зустрілися представники Національної гвардії України — «Гепард» НГУ та «Слов’янськ АТО». У напруженому поєдинку перемогли футболісти зі Слов’янська з рахунком 1:0.

Отже, 13 жовтня в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського о 12.00 бронзові нагороди змагань розіграють команди «SB-TEAM» ЦУ СБУ та «Гепард» НГУ. А в 14.00 головний трофей - Кубок Героїв АТО — 2021 розіграють у фінальному довобої команди «Слов’янськ АТО» та «Кропивницький АТО».