«Житлосервіс-1» влаштував в Олександрії сміттєвий колапс

Перегляди: 849

Сміттєвий колапс в Олександрії влаштувала приватна компанія «Житлосервіс-1».

Про це на своїй facebook-стoрінці повідомив міський голова Сергій Кузьменко, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Коротко з історії: приватну компанію “Житлосервіс-1” створили більше 10 років тому для того, щоб отримувати кошти від комунального підприємства “Житлогосп”. Відтак комунальне підприємство виступало лише замовником робіт і стало фактично посередником при передачі бюджетних коштів і коштів людей, які сплачують за послуги. Скажу наперед – таких в місті структур минулої влади, — ще 4!» — наголосив Сергій Кузьменко.

За його словами, рік нова команда бачила проблеми, придивлялася, складала акти, намагалася дійти порозуміння, але «Житлосервіс-1» виявився нездатним добросовісно працювати.

«Нещодавно компанія поставила вимогу – підвищити тариф. Від міської влади отримала відмову. Далі компанія поставила ультиматум всьому місту і на цих вихідних перестала вивозити сміття. Самі ж нафотографували і самі ж виставили в мережу. Я не сприймаю шантаж як рівень переговорів! Хамити олександрійцям я не дозволяв і не дозволю!» — наголосив олександрійський міський голова.

Сергій Кузьменко повідомив: він ухвалив рішення, що в наступному році КП «Житлогосп» матиме власні потужності для вивозу сміття.

«Також переобладнаємо майданчики для збору сміття і комунальне підприємство не буде залежати від приватних контор, які хочуть тільки наживатися на місті», — підсумував міський голова Олександрії.