На Кіровоградщині відкрили «гарячу лінію» підтримки молодих батьків

Перегляди: 773

Громадська організація підтримки вагітності та материнства «ЛАДА» започаткувала проєкт «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє CBN з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

В рамках проєкту кожна родина з села, селища або міста, яка має новонароджену дитину, може зателефонувати на телефон «Гарячої лінії підтримки батьків після пологів» й отримати відповіді на такі запитання, як післяпологове відновлення жінки, психологія, догляд за немовлям, материнство і Covid-19, грудне вигодовування, сон немовляти, перші документи дитини та соціальні виплати.

Гаряча лінія пологів розрахована на обох батьків та інших родичів, які піклуються про жінку та дитину в післяпологовий період. Також, сюди можуть зателефонувати й майбутні батьки та матері, щоб дізнатися наперед про післяпологовий період.

Проєкт підтримали в межах конкурсу «Швидка необхідна підтримка» у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадського суспільства в Україні», що впроваджується ІСА Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Лінія працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 19.00 год., та в суботу з 9.00 — 16.00 год. Її номер — 0-800-500-313.

Також на гарячу лінію можна звернутися в соціальних мережах та на офіційному сайті громадської організації та за адресами у Facebook, Instagram та Телеграм.