«Коло друзів»: у Кропивницькому гаджетизованих підлітків вчать спілкуватися наживо

Перегляди: 863

Безоплатні заняття під назвою «Коло друзів» для дітей віком 9-11 років проводять у Кропивницькому.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це під час пресконференції у CBN розповіла психологіня громадської організації «Батьківська рада Кропивницького» Інга Кузнєцова.

[caption id="attachment_110036" align="alignnone" width="640"] Психологіня громадської організації «Батьківська рада Кропивницького» Інга Кузнєцова[/caption]

«Це дуже важливий вік у житті дитини, коли вона чутлива до спілкувався. У цей період формується така річ, як соціальний атом — спілкування з комфортною групою людей, з батьками та друзями. Наше завдання — надати дітям, що живуть у гаджетизованому, у посткарантинному суспільстві, у якому царює відчудження, навички спілкування», — розповіла психологіня.

Формат занять — психологічні настільні ігри, популярні серед дітей цього віку.

«Сучасні діти, вони дуже напружені, наш формат дає їм можливість розслабитися, спілкуватися, грати у рухливі ігри, чаювати та розмовляти без використання гаджетів», — пояснила Інга Кузнєцова.

«Коло друзів» приймають дітей кожної неділі об 11.00 за адресою: Кавалерійська 17/19.

Проєкт буде існувати до лютого 2022 року. Однарозово до групи записують до 15 підлітків.

«Ми поступово долучаємо дітей. Та я думаю, що запис буде тривати й далі», — підсумувала психологіня.

На курси можна записатися під дописом на сторінці групи ГО «Батьківська рада Кропивницького» у Facebook або у особистому повідомленні Інзі Кузнєцовій у цій соцмережі.