«Інгулець» розгромно програв в гостях у Харкові

Перегляди: 514

У 12-турі УПЛ петрівчани на виїзді зустрічалися із харківським «Металістом 1925». Якщо харків'яни виграли в минулому турі в надважкому двобої в ФК «Маріуполь», то петрівчани не грали 20 днів. Спочатку була пауза на матчі збірної, а потім протистояння з "Рухом не відбулося через спалах короновірусу в львів'ян. Тож, певну перевагу в ігровому тонусі господарі поля мали. Та у першому таймі звітного поєдинку це не особливо позначилося. Хоча вже на 6-й хвилині травму зазнав Мельничук, якого замінив Полегенько. Але саме підопічні Сергія Лавриненка мали дві гарні можливості повести в рахунку. На початку гри Артем Сітало отримав передачу в штрафному, але пробив у голкіпера Сидоренка. А згодом той таки Сітало пробивав головою з вбивчої позиції метрів із 12-ти, але в ворота не влучив. У харків'ян, після передачі з лівого флангу, головою пробивав Протасов. Та також повз ціль. На 34-й хвилині здалеку «стріляв» Запорожець, але Сидоренко знову виявився на місці й забити суперникам не дозволив. А на 44-й хвилині хлопці Валерія Кривенцова покарали конкурентів за відносне марнотратство. У господарів пройшла класна контратака й Криськів своєю передачею віднайшов на підступах до штрафної Батюшина. Юрій прибрав фінтом захисника й влучно пробив у верхній ближній кут - 0:1. Тож, на перерву суперники пішли за мінімальної переваги харків'ян.

У другому таймі активнішими виглядали петрівчани, але до небезпечних моментів справа практично не доходила. Господарі поля спокійно захищалися й відповідали стрімкими контрвипадами. Та до ударів справа також не доходила. Та все ж свого шанса хлопці Валерія Кривенцова дочекалися. Господарі спокійно дійшли до штрафного майданчику суперників. Потім Юрій Батюшин зробив передачу на Западню. Артур прострілив уздовж воріт, але м'яч знову відскочив до лівого захисника харків'ян і той з близької відстані пробив Гальчука. А за дві хвилини рахунок взагалі став великим. Криськів протягнув м'яч із власної половини й зробив передачу на Марлісона. Бразилець залишився один на один із Ковальовим, спокійно обіграв центрбека і холоднокровно пробив у дальній кут - 3:0. Гру було зроблено й господарям залишалося лише довести справу до фінального свистка. Але харків'яни не зупинился на досягнутому й скористалися ще однією помилкою суперників у захисті. Криськів спочатку пробив головою після подачі зліва, а потім він же добив м'яч у сітку після рикошету від захисника - 4:0. «Інгулець» другий тайм повністю провалив. Хоча наприкінці зустрічі Шарай влучив у ближню стійку. Але голу-престижу не сталося й петрівчани програли з великим рахунком і продовжив свою невдалу серію. Наразі, команда Сергія Лавриненка на дванадцятій сходинці турнірної таблиці. Але випередити наших земляків мають шанси ФК «Львів», «Минай» та «Чорноморець», які свої матчі зіграють у суботу та неділю. «Олександрія», після сьогоднішньої нічиєї з «Десною», після цього туру, залишиться на 6-й сходинці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua