Реновація «Фокстрот»: як виглядає перший оновлений магазин у Кропивницькому

Перегляди: 3903

Мережа електроніки та побутової техніки «Фокстрот» відкрила оновлений магазин і розповідає, що чекає на покупців і чому купувати нові гаджети там безпечно.

Перший модернізований магазин відкрили по вул. Велика Перспективна, 48. Після реновації магазин виглядає яскраво, стильно і сучасно. Повністю змінилося його планування, з фірмовим «хабом» у центрі зали, де знаходиться точка видачі інтернет-замовлень з foxtrot.ua, кас, сервісних послуг. Тут можна оплатити покупку, проконсультуватися щодо придбання додаткових послуг, отримати техніку самовивозом та одразу ж перевірити її.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Додано нові бренд-зони таких торгових марок, як ROWENTA, Philips, Samsung; зони краси Rowenta, Philips; парової системи Tefal; кухонного приладдя Kenwood, Tefal, Philips.

Зручно у Фокстрот купувати техніку на виплату. Фахівці у зоні кредитування допоможуть обрати найоптимальніші умови, а задля оформлення скористатися можна документами з додатку «Дія», що зручно й швидко. Тим часом, для найменший покупців передбачено дитячий простір.ґ

Загалом можна сказати, що магазин став набагато яскравішим і цікавим для покупця.

Варто зазначити, що відвідувати Фокстрот – безпечно: магазини мережі працюють у всіх містах присутності бренду із дотриманням карантинних вимог для безпечного відвідування та покупок. Для тих же, хто планує залишитися вдома, замовлення можна зробити онлайн на FOXTROT.UA зі швидкою доставкою.

Чому варто обирати Foxrot:

• широке територіальне покриття;

• вакцинований персонал;

• потужний інтернет-магазин foxtrot.ua, що працює в режимі 24/7;

• доступні безконтактні види оплати та купівлі техніки у кредит;

• безпечна доставка інтернет-замовлень у понад 28 тис. населених пунктів країни;

• можливість самовивозу товару з магазину за 3 хвилини або ж отримання в один клік в одному з 7 000 поштоматів Нової пошти.

Як відомо, мережа Фокстрот – один з найбільших українських продавців техніки та електроніки, що налічує 166 магазинів у 90 куточках країни та інтернет-платформу foxtrot.ua. У 2019 році компанія оголосила про комплексне перезавантаження. За два роки втілення нової стратегії на рахунку більше 60 оновлених магазинів. Компанія пропонує для покупців сучасну кешбек-програму ФоксFan, а також гарантує захист ціни за програмою Найс Прайс.