На Кіровоградщині помер учасник АТО Сергій Бузуляк, мати потребує допомоги на поховання

Перегляди: 1991

Вчора ввечері, 2 листопада, після тривалої хвороби на Кіровоградщині пішов з життя фронтовик Сергій Бузуляк, брат загиблого Героя, Анатолія Бузуляка.

Про це повідомляє CBN з посиланням на Facebook-сторінку волонтерки АТО та близької подруги сім’ї Бузуляк Наталі Міщенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Друзі, з великим сумом повідомляю, що вчора увечері після тривалої хвороби помер наш захисник Бузуляк Сергій. В кого є можливість, можете допомогти мамі, яка втратила одного сина на війні, а іншого забрала хвороба, і який теж захищав нас з вами», — йдеться на сторінці Наталі.

Після загибелі у війні на Донбасі молодшого брата, бійця третього полку спецпризначення Анатолія Бузуляка, Сергій пішов на фронт. Потім чоловік служив у патрульній поліції, і в цей час захворів.

Сергій Бузуляк страждав на таку генетичну хворобу, як бічний аміотрофічний склероз. Майже рік тому він потребував лікування у Німеччині, але не зміг отримати дозвіл на виїзд від МОЗ. Протягом цього часу вийти з дому чоловік уже не міг, у нього поступово відмовляли руки і ноги. За кордон Сергію виїхати так і не вдалося, натомість йому призначили курс підтримуючої терапії. Вона, як бачимо, не допомогла.

Допомогти матері поховати померлого сина можна, перерахувавши посильну суму коштів на картку: 4731 2196 1268 5234 (Бузуляк Галина Дмитрівна).

Прощання із Сергієм Бузуляком відбудеться завтра, 4 листопада, о 9:30 за адресою: Кропивницький, вул. Вокзальна, 70, 1 під'їзд. Поховають Сергія поряд із загиблим на війні братом Анатолієм у рідному селі Іванівка Кропивницького району.