У Кропивницькому архів працюватиме за новим «карантинним» графіком

Перегляди: 889

З метою надання максимального доступу до архівних документів, з 4 жовтня у Державному архіві Кіровоградщини для різних категорій користувачів запровадили потижневий графік роботи читальних залів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє CBN з посиланням на сайт установи.

За новим графіком роботи, тиждень в читальних залах архіву працюватимуть користувачі без підтверджуючих документів про тестування на Covid-19 або щеплення (з наповненістю не більше двох третин або 50% місць залу). Наступного тижня у зали пускатимуть клієнтів, які мають негативні результати тестування на Covid-19, сертифікати про підтвердження вакцинації або одужання особи від зазначеної хвороби (без обмеження щодо кількості посадкових місць).

«У нас є лист Державної архівної служби з рекомендацією зробити тиждень так, тиждень по-іншому. Лист був направлений на всі архівні установи України», — розповіла директорка Державного архіву Кіровоградської області Лілія Маренець.

У «червоній» карантинній зоні архів буде працювати лише для ковід-вакцинованих та осіб з ПЦР-тестом.

Нагадаємо, раніше держархів працював лише за попереднім записом та лише кілька днів на тиждень.

Читальні зали корпусу №1 та 2 архіву проводять свою роботу за попереднім записом громадян за телефонами: (0522) 37-31-73, 32-09-23.