«Інгулець» у Кропивницькому поступився СК «Дніпро-1»

Перегляди: 647

У матчі 14-го туру Української Прем'єр-Ліги петрівчани на кропивницькому стадіоні «Зірка» ім.С.Березкіна зустрічалися з суперниками із СК «Дніпро-1».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У цьому сезоні команди Сергія Лавриненка та Ігора Йовічевіча вирішують діаметрально протилежні завдання. Дніпровці претендують на бронзові нагороди, а петрівчани борються за виживання. Наші земляки в останнє вигравали в чемпіонаті ще 28 серпня, а їх безвиграшна серія налічувала шість турів поспіль. Хоча нічия в минулому турі з «Вересом» трохи підняла настрій петрівчанам. Але з дніпропцями втримати ворота «сухими» не вдалося. В дебюті зустрічі гості більше атакували й спочатку Довбик не забив зі штрафного. Згодом арбітр Сергій Бойко в зіткненні Піхальонка на Запорожця призначив дуже суперечливий штрафний. Довбик, на 26-й хвилині, метрів із 17-ти пробив у воротарський кут і Гальчук врятувати господарів не зміг - 0:1.

Згодом за чотири хвилини отримав два попередження Шишка. Отже петрівчани з 34-ї хвилини грали в меншості. Але реалізувати свою чисельну перевагу дніпрянам не вдалося. Хлопці Сергія Лавриненка захищалися великими силами, розраховуючи на швідкі контратаки. І хоча, як до перерви, так і в другому таймі, більше можливостей забити мали гості, але захист і голкіпер «Інгульця» зіграли надійно. У петрівчан було декілька мікро-шансів зрівняти рахунок. Та витиснути максимум із цих моментів не вдалося. Фінальний свисток зафіксував поразку «Інгульця» - 0:1.

Після цієї гри команда Сергія Лавриненка пішла на перерву, пов'язану з матчами збірної України, посідаючи 14-те місце. Перевага над «Маріуполем», який йде на останній, шістнадцятій, позиції складає лише 2 очки. ФК «Олександрія» наразі шостий із відставанням від третього місця в 5 пунктів. На третій позиції розмістилася полтавська «Ворскла», яка вчора сенсаційно здолала київське «Динамо» на виїзді - 1:2. Наздогнати киян в турнірній таблиці може донецький «Шахтар», якщо сьогодні в гостях переграє ковалівський «Колос».