Ексклюзив з присмаком ностальгії: топ-5 холодильників Smeg для тих, хто прагне виділятися

Перегляди: 413

Італійські холодильники Smeg відомі у всіх куточках світу. Їх обирають відомі дизайнери, кіноактори та просто творчі особи, що бажають наповнити своє повсякденне життя яскравими фарбами. У холодильниках Smeg ексклюзивний стиль поєднується з сучасними високими технологіями, і результат такого симбіозу заворожить будь-кого.

Smeg FAB32

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найбажаніший холодильник Smeg на E-Katalog. Виконаний в стилі 50-х років, випускається в десяти приємних оку відтінках: бірюзовому, рожевому, салатовому та інших. Функціональне наповнення агрегату не поступається дизайну: енергоефективність А+++, підтримка температури до –24 °С, 40 годин збереження холоду, функції динамічного охолодження та швидкого заморожування дозволяють задовольнити найвибагливіших покупців.

За даними порталу E-Katalog, мешканці Кіровоградщини можуть замовити цей холодильник Smeg в інтернеті за ціною від 77 200 до 89 000 грн, в залежності від продавця.

Smeg FQ55FXDF

Стильний та місткий (539 л) холодильник класу French-Door із двома роздільними контурами охолодження. Має два висувних морозильники та широке основне відділення з розпашними дверцятами. Всередині останнього розмістилися зона свіжості, чотири регульовані полиці та шість контейнерів з контролем рівня вологості. Smeg FQ55FXDF працює за принципом Full No Frost, має функції динамічного охолодження та швидкого заморожування, режим відпустки, індикатор закриття дверцят і вбудований дезодоратор для очищення повітря та видалення неприємних запахів. Управління здійснюється за допомогою сенсорної панелі, зовнішній дисплей показує поточну температуру в кожній з камер.

Ціна в інтернеті — від 84 900 до 96 500 грн.

Smeg FQ960

Витончений холодильник класу French-Door зі сріблястою латунною фурнітурою Victoria. Має унікальний відсік Multizone, що може бути використаний і як холодильне, і як морозильне відділення. Інноваційна система освітлення зони свіжості дозволяє продовжити термін зберігання фруктів і овочів та зберегти всю їхню користь. З інших особливостей агрегату виділимо солідний об’єм (540 л), систему електронного контролю температури, вентиляцію холодильної камери, режим суперзаморозки (до 13 кг на добу), підтримання температури до –24 °C та функцію світлової сигналізації при підвищенні температури. В наявності дисплей та сенсорна панель.

Ціна в інтернеті — від 167 200 до 179 500 грн.

Smeg FAB5RUJ

Мініатюрний (усього 73 см заввишки) холодильник-мінібар з корисним об’ємом 40 л. Не потребує розморожування та працює за безкомпресорною технологією охолодження, завдяки якій практично безшумний. Виконаний у ретродизайні, доступний у різних забарвленнях.

Ціна в інтернеті — від 37 100 до 43 500 грн.

Smeg SMEG500

Smeg SMEG500 — справжня гордість виробника та знахідка для будь-якого колекціонера. Це ексклюзивний холодильник ручної роботи у вигляді кузова легендарного автомобіля Fiat 500 — причому з його оригінальними частинами. Тут і корпус, і колеса, і хромований бампер, і відкидний капот (під яким ховається холодильна камера), і навіть фари, які можна увімкнути. Загальний об’єм такого дива невеликий — усього 100 л, але мало хто його купуватиме для заготівель на зиму, чи не так?

Ціна в інтернеті — від 274 500 до 327 200 грн.

Примітка: дані про ціни актуальні станом на листопад 2021 року, використана інформація порталу E-Katalog (ek.ua).