8 порад щодо створення образу з мінімальним макіяжем

Перегляди: 344

У наші дні багато хто з нас воліє відмовлятися від повноцінного макіяжу і бажає мати мінімалістичний. Як відзначають візажисти, поєднання бронзового сяйва або лаконічного макіяжу створює природний привабливий зовнішній вигляд. Секрет створення цього образу починається із вибору колекції продуктів. Підібрати декоративну косметику можна за посиланням: https://www.watsons.ua/ru/makiyazh/lc/H.

Увімкни ці рекомендації у свій щоденний режим, щоб створювати натуральний макіяж.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Порада № 1. Подумай про шкіру

Все починається із турботи про здоров'я шкіри. Якщо вона виглядає відпочившою та зволоженою, макіяж може просто підкреслити природну красу. Один із найважливіших елементів для створення бездоганного, стриманого образу – це почати з очищення шкіри. Використовуй засіб для чищення, який розчиняє будь-який існуючий макіяж і забруднення, одночасно насичуючи шкіру антиоксидантами.

Порада №2. Додай зволоження

Щоб боротися з сухістю і зберігати шкіру максимально пружною для ідеально гладкого макіяжу, обов'язково використовуй зволожуючий крем, не дуже щільний, але багатий на текстуру. Формула може бути збагачена керамідами або вітаміном F, які допомагають захистити бар'єр шкіри і підтримувати необхідний рівень вологи. Або використовуй засіб з гіалуроновою кислотою, яка може утримувати воду, що в 1000 разів перевищує її вагу.

Порада №3. Використовуй SPF-захист

Якщо для тебе дійсно важливе здоров'я шкіри, не виходь із дому без захисту від сонця. Ви можете використовувати крем для корекції кольору з високим відсотком SPF. Популярні також формули, що багаті на антиоксиданти на мінеральній основі, які не тільки уберігають від ультрафіолету, але й надають шкірі сяйва, вирівнюють її тон і не залишають жирного вигляду.

Порада №4. Знайди свою базу

Щоб створити гладку основу, на яку можна буде нанести інші засоби макіяжу, необхідно використовувати сприятливу для шкіри основу (тобто таку, яка не забиває пори і не викликає висипів). Це допомагає вирівняти тон шкіри та захистити її від забруднень навколишнього середовища та токсинів. Плюс використання порошкової основи у тому, що вона не забиває пори.

Порада №5. Надай легкий відтінок

Якщо ти хочеш досягти сяючого образу, не забудь скористатися хайлайтером. Він допомагає макіяжу виглядати об'ємнішим, а також додає відчуття свіжості, коли світло падає на виділені точки. Пальцем акуратно нанеси засіб на вилиці, внутрішні куточки очей і дугу купідону, не забуваючи розтушовувати, щоб отримати цілісний і природний вигляд.

Порада №6. Доглядай за бровами

Брови обрамляють обличчя і так само важливі, як і решта макіяжу. У їх виділенні допоможе олівець або палетка тіней для брів.

Порада №7. Виділи свої переваги

Щоб підкреслити природні риси, додай пігмент на вилиці. Тонкий шар кремових рум'ян на яблуках щік забезпечить рівний привабливий рум'янець.

Порада №8. Додай завершальний штрих

Нарешті, нанеси тонкий шар туші для вій, щоб виділити очі і надати вій обсягу, довжини та насиченого кольору.