Обласна дитяча лікарня Кіровоградщини отримала морозильні камери для зберігання вакцин (фотофакт)

Перегляди: 722

Дві морозильні камери для зберігання вакцин від коронавірусу отримала дитяча обласна клінічна лікарня у Кропивницькому.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Мінімальна температура, якої може досягати камера, сягає показника у -86 градусів за Цельсієм. Камери придбані за підтримки фонду ЮНІСЕФ.

[caption id="attachment_111758" align="alignnone" width="640"] Фото Ірини Вернигори, CBN[/caption]

Низька температура морозильної камери відкриває широкі горизонти для наукових досліджень. Вона розрахована для зберігання плазми, біоматеріалів та вакцин.

За даними спеціалізованих сайтів, ціна однієї такої камери варіюється від 3000 до 3500 доларів США.

Запустити морозильні камери в роботу повинні через два дні. У камерах планують зберігати вакцину від Covid-19.

[caption id="attachment_111759" align="alignnone" width="640"] Фото Ірини Вернигори, CBN[/caption]

Довідка: Дитячий фонд ООН, ЮНІСЕФ є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. До вирішення дитячих проблем ЮНІСЕФ залучає найширше коло тих, хто може і повинен подбати про майбутнє нових поколінь, активно співпрацюючи з урядами і науковими установами, бізнесом і громадськими організаціями, лікарнями і навчальними закладами, інформуючи про проблеми дітей, пропонуючи перевірені й ефективні рішення, стимулюючи законодавчі зміни. Фонд надає допомогу дітям держав, що розвиваються.