У Кропивницькому відкрився обласний інформаційно-туристичний центр (фото)

Перегляди: 1408

У Кропивницькому презентували обласний інформаційно-туристичний центр, який працюватиме в ОУНБ імені Дмитра Чижевського, передає CBN.

На відкриття зібрались кропивничани, для яких туризм є частиною життя, представники туристичних фірм та організацій, що представляють сферу культури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інформаційно-туристичний центр надаватиме інформацію про об’єкти історії, культури, пам’ятки природи тощо; про культурні, спортивні та суспільні події; туристичні маршрути по території області з урахуванням транспортних послуг, закладів громадського харчування, торгівлі та побутового обслуговування, готелів, костелів тощо; про підприємства, що ведуть туроператорську та турагентську діяльність, акредитованих гідів та екскурсоводів.

Директорка бібліотеки зазначила, що відкриттю центру передувала велика робота, частиною якої було створення інформаційно-туристичного порталу.

Як зазначила президент КТПП Ірина Саєнко, чим більше про 49 громад Кіровоградщини знатимуть в Україні та за її межами, тим активніше розвиватиметься економіка на містах.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.