В олександрійській гімназії відремонтували спортивний майданчик (фото)

Перегляди: 735

В олександрійській гімназії імені Тараса Шевченка за кошти міського бюджету капітально відремонтували спортивний майданчик.

Про це повідомляє CBN з посиланням на facebook-стoрінку міського голови Олександрії Сергія Кузьменка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Цим постом відкриваємо спортивний майданчик на території олександрійської гімназії імені Шевченка. Так, без перерізання стрічок і офіційних промов. Але насправді суть не міняється — у дітей з‘явилася нова спортивна локація», — повідомив Сергій Кузьменко.

За його словами, це мультифункціональний майданчик зі спеціальним покриттям, на якому можна займатися баскетболом, волейболом та іншими спортивними іграми.

«Старий майданчик навесні мені показала директорка навчального закладу Олена Лобунська. Тоді вона розповіла, що спортом у дворі закладу займаються не лише учні, а й жителі мікрорайону. Тож є потреба в осучасненні. Мою ініціативу підтримали депутати міської ради, які виділили близько 1,5 млн грн із міського бюджету. Дякую команді, яка долучилася до реалізації цього проекту!» — наголосив міський голова.

https://cbn.com.ua/2021/09/05/oleksandriya-uvijshla-do-top-10-mist-ukrayiny-z-najbilsh-spryyatlyvym-biznes-klimatom-ta-efektyvnym-ekonomichnym-vryaduvannyam/