«Дім Милосердя» відкриє у Кропивницькому новий корпус

Перегляди: 1428

У окремій будівлі, що знаходиться на вулиці Преображенській, 37, планують відкрити ще один корпус благодійної організації «Милосердя».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN розповів Володимир Лєбєдєв, керівник БО «Милосердя».

У новому приміщенні розташують центр допомоги жертвам, які страждають від домашнього насильства. Таких на базі притулку «Милосердя» приймають уже два роки. Цьогоріч вирішили влаштовувати жертв насилля у окремому, більш комфортному приміщенні.

Наразі будівлю готують до ремонту. Там немає світла, води та інших комунікацій. Через бюрократичну тяганину і неможливість пришвидшити процес отримання дозволів на підключення послуг відтягується й початок ремонтних робіт.

«Справа навіть не в коштах — вони є, — розповів керівник БО «Милосердя» Володимир Лєбєдєв. — Ця будівля — колишній наркоманський притон, тож переробити там маємо усе. На ремонт в цілому потрібно біля трьох місяців. Але бюрократія усе призупиняє на невизначений термін. Ми намагаємося прискорити процес щодо дозволів на підключення комунікацій, але поки безрезультатно».

Володимир Лєбєдєв пообіцяв:

«Після відкриття мами з дітьми будуть жити окремо та в безпеці».

Центр працюватиме в режимі 24/7.