Смарт-годинник від якого виробника обрати для дитини

Перегляди: 764

Для дитини Смарт-годинник — це і засіб зв’язку, і красивий аксесуар, і надійний захисник. Гаджет потрібен для безпечних прогулянок, дистанційного спілкування з батьками, занять спортом. Учневі молодшої школи цілком достатньо моделі з мінімальним набором функцій, а підліткові потрібне «просунуте» рішення — як для дорослих.

Вибір виробника Смарт-годинника залежить від віку дитини, її захоплень та ритму життя.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

GoGPS

Бренд GoGPS пропонує увазі користувачів широкий вибір розумних аксесуарів, адаптованих під потреби дітей. Купити дитячі Смарт-годинники з GPS від виробника можна тут: https://www.moyo.ua/gadgets/smart_chasy/detskie_smart_chasi_s_gps/.

Розробки орієнтовані на забезпечення безперешкодної комунікації з дорослими, а також покликані мінімізувати ризики, з якими дітлахи зіштовхуються у повсякденному житті.

Задля безпеки передбачено три функціональні можливості:

1. Відстежування геолокації, яке дозволяє батькам слідкувати за самостійними переміщеннями дитини, щоб вона не заблукала.

2. Кнопка SOS, необхідна для надсилання сигналів про небезпеку на обраний номер.

3. Аудіоконтроль, який передбачає приховане прослуховування і допомагає з’ясувати де саме знаходиться і чим займається дитя.

Гаджети GoGPS створені для дітлахів молодшого шкільного віку. Вони мають відповідний зовнішній вигляд та підтримують мінімальну кількість розважальних функцій, тому не відвертають від уроків або виконання домашніх завдань.

Час роботи розумних годинників залежить від навантаження. За умови періодичного використання тільки двостороннього телефонного зв’язку вони працюють близько 2-3 діб. Якщо ж залучені всі функції (чат, будильник, відстежування геозон), батареї вистачає, в середньому, на 14-20 годин.

Huawei

Так звані дорослі Смарт-годинники першокласникам ні до чого, а от підліткам — навіть дуже потрібні. Якраз у середній школі діти починають захоплюватися спортом, у них формується музичний смак, з’являється розуміння переваг активного способу життя.

Купувати найдорожчий аксесуар «повний фарш» для школяра недоречно. Краще обрати варіант з бюджетного або середнього цінового сегмента. Його і ремонтувати дешевше, і загубити не так страшно, як дорогий.

Годинник з оптимальною ціною можна знайти в асортименті Huawei. Виробник пропонує увазі декілька моделей з приємною ціною і широким арсеналом функцій. Це щось середнє між традиційними Смарт-годинниками та простенькими фітнес-браслетами. Для занять спортом, туристичних походів, велопрогулянок вони підходять ідеально.

Samsung

Учні старшої школи прагнуть якнайшвидше відчути себе дорослими. Для цього вони переймають манери поведінки батьків, обирають зухвалий стиль одягу, активно використовують розумні гаджети в повсякденному житті. Вони чудово розуміють, коли користуватися технікою доречно, а коли — ні. Смарт-годинники їм потрібні для вирішення насущних завдань:

• тренування вдома або в тренажерному залі,

• прослуховування музики під час занять спортом,

• спілкування з батьками або друзями без використання смартфона.

У Самсунг великий вибір аксесуарів для користувачів різного віку. Старшокласникам точно сподобаються доступні за посиланням https://www.moyo.ua/gadgets/smart_chasy/samsung/. Смарт-годинники Самсунг з лінійок Galaxy Watch і Galaxy Watch Active. Обрати відповідну модель можна за ціною, розміром, роком випуску, особливостями дизайну чи показниками автономності.

Висновки

Вибір виробника розумного годинника залежить від віку дитини. Якщо мова про першокласника, доцільно зупинити вибір на суто дитячій розробці без зайвих «фішок». Дорослі моделі варто обирати для дітей, які вже розуміються на гаджетах і знають, як отримати від аксесуарів максимум користі.