Кіровоградщина: на отриманні хабаря затримали керівника райвідділу Нацполіції (фото)

Перегляди: 16899

СБУ затримала одного з керівників районного підрозділу Національної поліції на вимаганні хабаря в учасника АТО.

Про це CBN повідомили у пресслужбі СБУ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними слідства, правоохоронець, який очолював слідчий підрозділ у райвідділі, за 1 тис. доларів США обіцяв не притягати до кримінальної відповідальності учасника АТО, колишнього військовослужбовця-спецпризначенця.

«Чоловік заперечував свою причетність до розслідуваної справи. Але начальник слідства «пояснив» йому, що єдиним способом уникнути покарання є сплата названої суми. Йому не залишалося нічого, як прийняти умови вимагача», — йдеться у повідомленні.

Оперативники затримали зловмисника «на гарячому» після одержання ним усієї суми хабаря.

Наразі правоохоронці проводять обшуки за місцями роботи та мешкання поліцейського. Зловмиснику планують повідомити про підозру за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За інформацією власних джерел CBN, правоохоронці затримали Богдана Голубенка (заступник начальника відділення поліції №3 міста Бобринець, начальник слідчого відділення Кропивницького РУП).