БК «Кропивницький» продовжив свою переможну серію (фоторепортаж)

Перегляди: 1295

Дев'яту поспіль перемогу в чемпіонаті України з баскетболу в Першій лізі підопічні Андрія Бабенка здобули над суперниками із баскетбольного клубу «Кривбас-2». Кропивницька команда, яка нині грає без стабільної фінасової підримки за рахунок ентузіазму гравців та свого тренера, наразі є найкращою в Першій лізі. У минулому турі кропивничани двічі (96:84, 91:44) розібралися з херсонською «Авто-Плазою» , яка не мала до цих протистоянь жодної поразки.

Сьогодні ж хлопці Андрія Бабенка зустрічалися на майдачику факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В.Винниченка із БК «Кривбас -2». Більшість гравців суперників провели доволі вдалий минулий сезон у Вищий лізі. Тож бій очікувався серйозний. І перша чверть пройшла за рівної боротьби за невеличкої переваги господарів. Тон в нашій команді задавав її капітан Богдан Сосой, який влучав здалеку, після класних проходів та зі штрафних. Свого лідера підтримали юний Фатєєв та більш досвідчений Хапун, які влучили здалеку. Але гості наприкінці першої чверті відіграли вісім очок й скоротили своє відставання до одного пункту.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

А ось початок другої десятихвилинки господарі провели просто блискуче.

За рахунок класних дій в захисті та результативної гри в нападі, де продовжував феєєрити Сосой, господарі вже в середині чверті відірвалися на 20 очок. І цей ривок хлопців Андрія Бабенка був вирішальним. У подальшому криворіжці намагалися наздогнати конкурентів і, навіть, скорочували відставання до 9 очок. Але більшого наші хлопці своїм суперникам у другій половині зустрічі зробити не дозволили. Як тільки суперники наближалися, кропивничани додавали, а лідери Сосой, Мельник і Фортуна гасили атакувальний запал криворіжців влучаннями з дальньої та середньої відстані й класними комбінаціями.

Як наслідок, в четвертій чверті кропивничанам знову вдалося забезпечити собі 20-ти очковий відрив. Після цього довести матч до логічної перемоги гравцям БК «Кропивницький» вже не склало труднощів. І завершували гру вже номінальні резервісти господарів майданчику. Фінальна сирена зафіксувала дев'яту поспіль віктеорію команди Андрія Бабенка - 95:76 (18:17, 36:25, 24:20, 17:14).

Завтра, о 12.00, суперники знову вийдуть на майданчик і криворіжці будуть намагатися взяти реванш за сьогоднішню поразку.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN