Олександрійці поступилися СК «Дніпро-1»

Перегляди: 679

У матчі 15-ї Української Прем'єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді грав із СК «Дніпро-1». Зустрічалися сусіди по турнірній таблиці, які посідали 5 та 6 місце. У разі перемоги олександрійці наближалися до дніпрян на відстань двох пунктів.

На жаль, не обійшлося в гостей без втрат. У своїх збірних зазнали ушкодженнь Дубра та Мустафаєв, який в останніх матчах грав у основному складі. Тим не менш, початок поєдинку залишився за олександрійцями. На 19-й хвилині, після подачі кутового, м'яч опинився в Бабогло, який злету вразив ближній верхній кут - 0:1. Та господарі не знітилися й за 8 хвилин заробили пенальті. Спочатку арбітр Андрій Коваленко призначив штрафний за гру рукою, та потім за підказки VAR таки вказав на позначку. Артем Довбик упевнено переграв Олега Білика - 1:1. А за дві хвилини той таки Довбик оформив дубль. Партнери вивели форварда сам на сам із голкіпером і Артем класно пробив у дальній кут - 2:1. Та й на цьому підопічні Ігора Йовічевіча не зупинилися. На 41-й хвилині, після кутового, захисники не вгледіли за Сергієм Логіновим. Капітан господарів головою влучно пробив метрів із дев'яти - 3:1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві дніпровці грали по рахунку, особливо не ризикуючи. Наші земляки мали декілька шансів скоротити рівновагу, але Рибалка та Цуріков своїми шансами не скористалися. У підсумку, рахунок першого тайму так і не змінився. Дніпровці вперше в своїй історії переграли олександрійців і піднялися на третє місце в турнірній таблиці. Олександрійці, наразі, шості. Але шанс випередити наших земляків завтра матиме чернігівська "Десна", яка відстає на 2 очки й зіграє з ковалівським "Колосом".