«Інгулець» зіграв унічию з «Минаєм»

Перегляди: 561

У матчі 15-го туру Української Прем’єр-Ліги команда з Петрового, яка веде відчайдушну боротьбу за збереження місця в елітному дивізіоні, в Ужгороді зустрічався з іншим аутсайдером першості – «Минаєм». Тож, це була принципова зустріч, як кажуть, за шість очок. Зазначимо, що в цьому матчі в складі гостей не грав Сітало, а в господарів відбулося декілька змін в основному складі. Це було пов’язане з травмами та дискваліфікаціями. З перших хвилин на полі розгорнулася жорстка боротьба з великої кількістю зіткнень. Першими шанс забити мали минайці, але голкіпер петрівчан Гальчук відбив удар головою Горіна. А ось підопічні Сергія Лавриненка забили з гри вперше за три місяці. Після кутового м’яч відлетів до дальньої стійки, де опинився Максим Ковальов, який злету вразив ближній кут – 0:1. Це дебютний гол центрбека в УПЛ за 96 матчів. І саме Максим перервав «суху» серію своєї команди, яка тривала 391 хвилину.

Але втримати мінімальну первагу петрівчанам не вдалося. І тут відбулася друга знакова подія. Після подачі в штрафну з другої спроби м’яч у сітку воріт «Інгульця» таки переправив Євген Селезньов, який вперше забив за «Минай» й відзначився в УПЛ в 117 раз, наблизившись ще на один крок до абсолютного бомбардирського рекорду. Ну й бомбардир таким чином передав вітання президенту ФК «Інгулець» Олександру Поворознюку, який заявив, що Селезньов ніколи не зможе стати рекордсменом.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Якщо повернутися до гри, то перед самою перервою господарі забили вдруге. На передачу з кутового відгукнувся Горін, який головою вразив дальній кут воріт Гальчука – 2:1.

У другому таймі минайці більше думали про збереження мінімальної переваги, а хлопці Сергія Лавриненка наполегливо йшли вперед. Класно пробивав зі штрафного Ковальов. Та воротар «Минаю» Кучер свою команду врятував. А ще не використали свої моменти Козак і Гопей. Та все ж наполегливість наших земляків привела до успіху. На 81-й хвилині, після подачі в штрафну, Плохотнюк, який вийшов на заміну, ефектно в боротьбі з двома захисниками таки примудрився вразити дальній кут – 2:2. Фінальний свисток зафіксував цілком закономірну бойову нічию, яка не влаштувала жодну з команд, які продовжили свої безвиграшні серії. Петрівчани не можуть виграти вже вісім матчів поспіль, а в минайців вже 13 поєдинків без перемог. Наразі, «Інгулець» посідає 14-те місце, випереджаючи закарпатців на одне очко та одну позицію в турнірній таблиці УПЛ.