У Кропивницькому створили паралельні органи «влади» (відео)

Перегляди: 3345

Біля театру Кропивницького невідомі влаштували збори громади, метою яких є «повернути вкрадене державою».

«Ми утворюємо Фортечну і Подільську районні ради. Це наша громадянська держава, яка повинна була бути утворенна ще в 1991 році, але цього не зробили. Я визнаю Республіку Україну, а не просто Україну. Усі комунальні підприємства, які раніше були після розпаду УРС — ліквідували, приватизували і продали незаконним способом. Ніхто не брав до уваги рішення громадян України. Те ж саме і з землею, яку наразі продають. Це все незаконно. Верховна Рада – це представники не народу, а корпорації», — зазначила ініціаторка загальних зборів Тетяна Андрейченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ініціаторка додала, що їхньою метою є повернути все те, що вкрали органи державної влади того часу і діючі нині.

За інформацією власних джерел CBN, оперативники СБУ розпочали за цим фактом розслідування за ст. 109 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання за дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади. Підозрюваним загрожує ув'язнення терміном від 3 до 10 років.

Оновлюється…