Експосадовиці з Кіровоградщини загрожує штраф за несвоєчасне декларування

Перегляди: 1676

У листопаді працівники Національного агентства з питань запобігання корупції склали та направили до суду адмінпротокол щодо ексначальниці відділу державного реєстру виборців апарату Бобринецької райдержадміністрації Лілії Гордової.

Про це повідомляє кореспондент CBN з посиланням на сайт НАЗК.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Експосадовицю звинувачують у порушенні вимог фінансового контролю. За даними реєстру НАЗК, декларацію за минулий рік жінка подала 21 квітня, у той час як термін подання закінчився 1-го.

За несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (стаття 172-6 КупАП). Тобто, якщо жінку визнають винною, вона може заплатити штраф у розмірі від 850 до 1700 гривень.

Адміністративну справу № 383/1112/21 розгляне суддя Бобринецького районного суду Олена Замша. Засідання призначено на 26 листопада. Початок — о 09:30.

https://cbn.com.ua/2021/11/04/pid-chas-perevirky-deklaratsiyi-nardepa-olega-voronka-nazk-vyyavylo-132-miljony-gryven-nepidtverdzhenyh-aktyviv/