Sport UI: європейські злети каратистів Кіровоградщини (відео)

Перегляди: 948

У спеціальному випуску нашої програми:

- про чемпіонат Європи з шинкіокушинкай карате серед юніорів і юніорок, юнаків і дівчат та молоді, який проходив у Румунії й завершився тріумфом збірної України, розкажуть та своїми враженнями поділяться президент обласної федерації шинкіокушинкай карате, віце-президент національної федерації, шихан Олександр Кузьмін, срібні призери європейської першості, представники олександрійського клубу «Спарта-17» Катерина Гайдар і Максим Дивляш, володарі європейської бронзи з кропивницького клубу «Бусідо» Єлизавета Галімська, Леонід Писаний та Роман Волченко, а також наставники європейських призерів Сергій Слинько та Володимир Галімський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

- також ви дізнаєтесь, що стало запорукою великого європейського успіху, яким був рівень суддівства на чемпіонаті Європи, про складнощі та перспективи розвитку шинкіокушинкай карате на Кіровоградщини та в Україні. Дивіться програму щотижня у вівторок о 19:15 на телеканалі «Вітер».