У Кропивницькому відзначили кращих спортсменів і тренерів (фото)

Перегляди: 1960

Перед початком чергової сесії Кропивницької міської ради, сьогодні, відбулося нагородження кращих спортсменів і тренерів, які досягли найбільших успіхів в 2021-му році на чемпіонатах світу та Європи.

Грошові сертифікати на суму 25 тисяч гривень міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Олег Колюка вручили чемпіону Європи зі скелелазіння Ярославу Ткачу, чемпіону світу з пауерліфтингу серед юніорів Володимиру Тютюшкіну, бронзовому призеру чемпіонату світу з гирьового спорту Геннадію Тімофєєву, а також Ірині Терещенко, Дар’ї Тарасенко та Володимиру Гриценку, які здобули срібні нагороди на дефлімпійському чемпіонаті світу з плавання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сертифікати на 20 тисяч гривень отримали чемпіон Європи з боксу серед молоді Бозорбой Матякубов і срібна призерка чемпіонату Європи з таеквондо (ITF) Владислава Лягаєва, на 15 тисяч гривень — срібна призерка юніорського чемпіонату світу з пауерліфтингу Марія Козир, на 10 тисяч гривень — бронзова призерка чемпіонату Європи з таеквондо (ITF) Наталія Конюх та бронзовий призер юнацького чемпіонату світу з пауерліфтингу Данііл Волосянко.

Також сертифікатами відзначили тренерів наших спортсменів Олену Кузніцову (плавання) — 25 тисяч гривень, Сергія Шевченка (гирьовий спорт), Юлію Бондаренко (пауерліфтинг), Миколу Побережця (скелелазіння), Ігоря Зюнзю (таеквондо) — 20 тисяч гривень, Вадима Саласенка (бокс) — 10 тисяч гривень.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.