Нову поліцейську станцію відкрили на Кіровоградщині (фото)

Перегляди: 1495

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відкриття поліцейської станції для Головківського та Ізмайлівського старостинських округів Олександрійської громади відбулося у п'ятницю, 26 листопада. Створення станції стало можливим завдяки ініціативі Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України та фінансовій підтримці Олександрійської міської ради у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Про це повідомляється у пресслужбі Олександрійської міськради.

Відповідний проєкт направлений на безпеку та захист населення.

В урочистому відкритті станції взяли участь міський голова Олександрії Сергій Кузьменко, його перший заступник Юрій Гугленко, начальник ГУНП в Кіровоградській області, полковник поліції Роман Козьяков, начальник Олександрійського районного відділу поліції Володимир Хвостов, староста Головківського округу Тетяна Кузьменко, староста Ізмайлівського округу Микола Сироватка та жителі громади.

Міський голова подякував Міністерству внутрішніх справ та керівництву Нацполіції за гарну і важливу ініціативу, а офіцерові побажав успіхів у роботі та вручив ключі від службового автомобіля. Олександрійська міська рада виділила з місцевого бюджету близько 700 тисяч гривень на придбання службового авто та облаштування приміщення.

На сьогодні це 21-ша станція, що відкривається у Кіровоградській області, і 32-га поліцейської громади.

На території Головківського та Ізмайлівського старостинських округів працюватиме поліцейський офіцер громади Андрій Карпенко, який буде не лише приймати людей, виїжджати на виклики, а й здійснюватиме патрулювання територій сіл.

Робочий час із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:15 години. Субота, неділя – вихідні. У разі необхідності громадяни можуть прийти до станції за адресою: село Головківка, вул. Соборна №50 (адміністративна будівля), зателефонувати на номер 102 або особистий номер офіцера.