Двох шукачів «закладок» затримали у Кропивницькому

Перегляди: 2258

31-річного поціновувача канабісу та 37-річну шукачку амфітаміну «накрили», у неділю, 28 листопада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомили у пресслужбі Національної гвардії України.

Так, по вулиці Шевченка гвардійський наряд звернув увагу на чоловіка, який щось активно розшукував у купі будівельного сміття біля аварійної будівлі. Підійшовши ближче у момент забирання знахідки чоловіком, патрульні звернулись до нього із проханням пояснити мету пошуків. Чоловік розповів, що шукав і знайшов залишену для нього закладку із канабісом.

При проведенні поверхневої перевірки у мешканця Кропивницького виявили згорток із канабісом, вагою приблизно 8 грамів. Чоловік був сильно засмучений, бо, за його словами, «попався» уперше і проблем із законом раніше не мав.

Того ж дня, по вулиці Олега Ольжича, біля залізничних колій гвардійський наряд затримав мешканку Кропивницького. Як виявилося у ході перевірки, результатом її пошуків став сліп-пакет із амфетаміном, вагою приблизно 3 грами. Жінка вже три рази була затримана протягом року на цьому ж місті, за тією ж самою статтею – 309 Кримінального кодексу України. За словами затриманої, вилучена речовина є ліками і вона не є наркозалежною.