Кафе в Голованівську звинуватили у масовому отруєнні відвідувачів (фото)

Перегляди: 4610

10 жителів Голованівська стверджують, що отруїлися суші в місцевому кафе.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У ситуації розбиралася кореспондентка CBN.  

28 листопада у Facebook-спільноті «Голованівський край» з’явився пост про отруєння 10 жителів міста. Троє з них потрапили до лікарні. Авторка стверджує, що вони отруїлися суші в одному з кафе Голованівська.

Як прокоментував головний лікар Голованівської ЦРЛ Ілля Іванець, ніхто з постраждалих до них не звертався. Наразі троє постраждалих від отруєння перебувають у різних лікарняних закладах України.

«Я зв’язувався з санітарною службою, ніяких обстежень чи посівів не бралось. Наскільки мені відомо, крім цієї їжі, там була ще була їжа. Тому ніхто не вилучив ні ті суші, ні їжу, яка була у посуді», - сказав він. За словами Іванця, суші та інші продукти, що були приготовані не у кафе, постраждалі готували вдома. Відтак стверджувати, що отруєння сталося через несвіжу рибу, не можна.

«Якщо з санітарно-епідемічної ситуації подивитись, то зараз вже неможливо це відстежити. Люди мали тоді звернутись або в поліцію, яка могла їх перенаправити, або в санітарну службу. Якщо б до них була особова заявка, тоді коли стало відомо про отруєння, то вони б мали тоді реагувати», - наголосив медик.

У кафе на запит редакції заявили: «Поки ми не маємо офіційного висновку на зразки риби, доти ми не будемо надавати ніяких коментарів».

З постраждалими зв’язатися так і не вдалося, жоден з них поки не відповів на повідомлення від CBN.