Відкриття новорічної ялинки у Кропивницькому обійдеться у 170 тисяч гривень

Перегляди: 1268

Управління культури і туризму Кропивницької міської ради повідомило про намір укласти договір на проведення технічного забезпечення святкування відкриття Новорічної ялинки у місті Кропивницькому з ФОП «Ковалевська Я. П.»

Про це повідомляє кореспондент CBN з посиланням на електронну систему закупівель Prozorro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підрядник повинен встановити сцену площею 48 м2 з пересувним комплексом звукотехнічної апаратури та світлового обладнання. До вартості послуг також входить оплата праці звукорежисера та художника по світлу.

Відкриття головної ялинки Кропивницького на площі Героїв Майдану заплановане у день Святого Миколая, 19 грудня.

За даними електронної системи закупівель Prozorro, щорічно протягом 2017-2020 років міськрада укладала з ФОП «Ковалевська Я. П.» договори на проведення святкування Дня міста. На це за чотири роки з міського бюджету витратили понад 360 тисяч гривень.

Торік у зв’язку з епідеміологічною ситуацією та забороною проведення масових зібрань традиційне відкриття новорічної ялинки на центральній площі міста скасували, але на гірлянди для святкової ілюмінації площі Героїв Майдану до Новорічних та Різдвяних свят витратили 174 тисячі гривень. У 2019 році новорічна фотозона коштувала міському бюджету 175 тисяч гривень. Обидва договори були укладені з ФОП «Береза Олена Анатоліївна» з Полтавщини.

https://cbn.com.ua/2021/12/01/u-kropyvnytskomu-vstanovlyuyut-novorichnu-yalynku-foto-2/