Директор аеропорту розповів, куди витратить 80 тисяч гривень від облради

Перегляди: 1970

Директор КП «Міжнародний аеропорт Кропивницький» Олександр Мільто розповів кореспонденту CBN, куди планує витратити виділені облрадою 80 тисяч гривень.

«Гроші скеруємо на елементарні потреби, - пояснив він. - Зараз проходить реєстрація підприємства, оформлюємо декількох основних осіб на роботу, плануємо організувати якийсь елементарний офіс. У нас залишилось три робочі тижні в цьому році, якраз і витратимо на перші дні роботи. Ми ще не оформили жодної людини, не відкрили рахунок у банку. Також гроші необхідні на організаційні заходи. Ми просили більше коштів, але комісія прийняла саме таке рішення».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Мільто зазначив, що для запуску підприємства необхідно хоча б 200-400 тисяч гривень.

Нагадаємо, депутати обласної ради на сесійному засіданні сьогодні, 3 грудня, з другої спроби підтримали зміни до бюджету на 2021 рік.

2 мільйони 700 тисяч гривень підуть на реконструкцію приймального відділення міської лікарні швидкої допомоги у Кропивницькому, 1 мільйон 750 тисяч гривень (співфінансування) – на створення навчально-практичних центрів сучасної професійно-технічної освіти, 80 тисяч гривень – на діяльність КП «Міжнародний аеропорт Кропивницький».