Узятий на хабарі посадовець «льотки» раніше «світився» у зв’язку з бунтом в СІЗО

Перегляди: 5681

Посадовцем кропивницького вишу, який вимагав 40 тисяч хабара, був заступник начальника відділу міжнародних зв’язків Льотної академії Марат Сафарьян.

Про це CBN повідомило джерело у правоохоронних органах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У грудні 2019 року Марат Сафарьян разом з кількома спільниками на власному позашляховику Toyota Prado заблокував в’їзд до ізолятору тимчасового тримання та завадив доставити з СІЗО затриманого.

Затриманим, якого правоохоронці не змогли доставити до ІТТ, був Арсен Мартиросян, який з 2018-го знаходиться у СІЗО. Його обвинувачують у вбивстві одного чоловіка та пораненні іншого у 2016 році біля нічного клубу «Вельвет». Після скоєння злочину довгий час переховувався від слідства, був оголошений у розшук.

У грудні 2019 року Арсен Мартиросян організував бунт в’язнів Кропивницького СІЗО, під час якого побили психологиню. Після придушення бунту Арсена Мартиросяна конвоювали до ІТТ для подальшого доставлення до суду, але завдяки діям Марата Сафарьяна зі співучасниками правоохоронці не змогли виконати свої обов’язки.