Чиновник з ОДА купив собі авто за понад півмільйона

Перегляди: 2823

Заступник начальника відділу фінансів галузей виробничої сфери департаменту фінансів Кіровоградської ОДА Вадим Шмегельський купив кросовер Nissan Qashqai 2021 року випуску вартістю 690 500 гривень.

Наприкінці вересня він повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції по суттєві зміни в майновому стані, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У декларації чиновник задекларував подарунок у розмірі півмільйона гривень від свого батька Володимира Шмегельського. Отримані гроші посадовець витратив на придбання автівки.

За інформацією редакції, Вадим Шмегельський отримав подарунок напередодні свого 36-ліття.

Володимир Шмегельський на виборах у жовтні 2020 року обраний депутатом Підвисоцької сільської ради Голованівського району, входить до комісії з питань охорони здоров'я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту.

За даними єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, Володимир Шмегельський є засновником та директором фермерського господарства «Престиж-Агро» та співзасновником сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Прогрес», які розташовані у селі Небелівка Голованівського району.