На сесії облради хтось голосував замість радикала Лінька його карткою

Перегляди: 875

Картка заступника голови облради Дмитра Лінька (Радикальна партія Ляшка) брала участь у голосуванні на засіданні сесії 3 грудня, хоча самого Лінька в залі не було.

Те, що Лінько відсутній на сесії, можна побачити на відеозаписі засідання, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дмитро Лінько має сидіти ліворуч, однак там місце порожнє. Водночас результати поіменного голосування свідчать, що радикал брав активну участь у роботі сесії.

Перший заступник голови облради Юрій Семенюк (партія «Пропозиція»), робоче місце якого — поруч з місцем Лінька, у коментарі CBN заявив: «Дмитра Лінька не було. А от чому його картка голосувала, я пояснити не можу».

[caption id="attachment_114350" align="aligncenter" width="640"] Президія облради (стоп-кадр з онлайн-трансляції). Місце Дмитра Лінька ліворуч — порожнє. Поруч — Юрій Семенюк.[/caption]

[caption id="attachment_114351" align="aligncenter" width="640"] Реєстрація депутатів[/caption]

Дмитро Лінько, який, за його словами, був того дня у відпустці, вважає голосування його карткою технічною помилкою. «Хтось — імовірно, Юрій Семенюк, - переплутав картки. Подивіться на результати голосування: де є мій голос, немає в списку Юрія Семенюка», - сказав він у коментарі CBN.