У Кропивницькій міськраді назвали переможців конкурсу «Посадовець року» (фото)

Перегляди: 4776

Сьогодні, 7 грудня, під час урочистостей, присвячених Дню місцевого самоврядування, підбили підсумки конкурсу «Посадовець року», передає кореспондент CBN.

Конкурс Посадовець року, фото Ігоря Філіпенка

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Конкурс «Посадовець року» – це змагання, які дають змогу виявити професійних посадовців. Цього року учасники вражали нестандартними підходами до презентації своєї професійної діяльності.

За звання «Посадовець року» змагалися 15 осіб. Усі конкурсанти демонстрували свої навички у чотирьох турах. Перший тур – презентація професійної діяльності. Другий – перевірка на знання законодавства і практичне завдання. Третій – публічний виступ. Четвертий – онлайн-голосування.

Кожному переможцю вручили диплом, пам’ятну статуетку та грошову винагороду.

У номінації «Лідер-онлайн голосування 2021» перемогу здобув Олександр Горбунов - головний спеціаліст відділу захисту прав споживачів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку міськради.

У номінації «Керівник року 2021» перемогла Анна Шевченко - заступник начальника управління - начальник відділу по роботі з суб'єктами господарювання, юридичними особами управління адміністративних послуг - адміністратор департаменту надання адміністративних послуг міськради.

У номінації «Спеціаліст року 2021» перемогу здобула Ксенія Василенко - адміністратор відділу аналітичної та консультаційної роботи департаменту надання адміністративних послуг міськради.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN

Конкурс Посадовець року, фото Ігоря Філіпенка

Конкурс Посадовець року, фото Ігоря Філіпенка

Конкурс Посадовець року, фото Ігоря Філіпенка