У Кропивницькому припинив діяльність біговий клуб KroRunClub

Перегляди: 1539

Громадська організація «Клуб прогресивих ініціатив» заявила про припинення своєї діяльності у Кропивницькому.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це на своїй Facebook-сторінці розповів голова ГО Іван Поліщук, повідомляє CBN.

«Після проведення ІІІ Krop River Trail 10 жовтня я отримав багато позитивних відгуків. Це гріє мені душу, ми доклали багато зусиль, щоб зробити цей трейл найкращим по організації за весь час діяльності “Клуба прогресивних ініціатив”, — йдеться у дописі. — Я вдячний кожному за підтримку, мотивацію, дію і внесок у біговий рух. Дякую всім вам за ці надзвичайні 5 років. Але наших зусиль замало, щоб ці проекти існували і залишились на рівні. Мені важко далось це рішення. Але воно обдумане і зважене. На даний час не бачу подальших перспектив у розвитку бігового руху в місті. Я і команда Клубу прогресивних ініціатив припиняємо діяльність громадської організації, проведення волонтерських забігів, тренувань бігового клубу KroRunClub».

Про причини такого рішення Іван Полішук розповів кореспонденту CBN: «Припинити діяльність було командним рішенням. Наші очікувані результати за ці періоди роботи не виправдались. Фактори коронавірусу та інші причини будуть в більшій мірі витратними, ніж продуктивними. Ми вирішили, що нам дешевше і простіше буде не працювати зараз».

У майбутньому голова громадської організації все ж таки має в планах продовжити роботу над новими проєктами: «Період був важким. Ми хочемо відпочити, можливо, зайнятися особистими проблемами. Після цього є бажання працювати над новими проєктами. Але в найближчий час у планах — відпочинок та час для близьких».