В ОДА створять новий підрозділ

Перегляди: 151

Сьогодні, 7 грудня, під час публічного звіту про діяльність Кіровоградської ОДА у листопаді очільниця області Марія Чорна повідомила про проведені заходи з діджиталізації в регіоні, інформує прес-служба ОДА.

Як повідомила Марія Чорна, у Кропивницькому в листопаді відкрились перші офлайн центри підтримки «Дія». Перший – на базі Донецького національного медичного університету, а другий – у міській раді. Там вакциновані жителі обласного центру можуть проконсультуватись, як згенерувати для себе COVID-сертифікати.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Питання цифрової трансформації області зрушили з мертвої точки. Допрацьовуємо штатний розпис нового управління, яке буде займатися безпосередньо діджиталізацією. Паралельно шукаємо CDTO – заступника голови ОДА з цифровізації. Вимоги у Мінцифри до нього будуть дуже суворими. Людина має бути профі, з цінностями та баченням. На жаль, багато таких вже поїхали з Кіровоградщини», - сказала Марія Чорна.