Голова ОДА назвала пріоритетні напрямки видатків з бюджету області на наступний рік

Перегляди: 384

Сьогодні, 10 грудня, відбулась презентація депутатам обласної ради підготовлених обласною державною адміністрацією проєкту бюджету Кіровоградської області на 2022 рік і проєкту програми соціально-економічного розвитку на наступний рік.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначила на початку заходу очільниця області Марія Чорна, 2 грудня поточного року Верховною Радою у другому читанні та в цілому прийнятий Закон України «Про Державний бюджет України на 2022 рік». Вона подякувала нардепам, які представляють Кіровоградщину в парламенті: Ігорю Мурдію, Олександру Дануці, Юрію Кузбиту, Олесю Довгому, Олегу Тарасову та Богдану Торохтію, які проголосували за затвердження Держбюджету.

У представлених документах визначені фінансові ресурси і основні напрямки їхнього спрямування.

«Пріоритети видатків у бюджеті області незмінні – це охорона здоров’я, освіта, інфраструктура та розвиток нашої області. Дуже важливо, щоб у ОДА і у депутатського корпусу було спільне бачення шляхів вирішення соціально важливих для жителів області питань. Прошу активно взяти участь у обговоренні цих проєктів та внести конструктивні пропозиції, щоб на наступному засіданні сесії ми мали консолідовану позицію з приводу основних ініціатив, які передбачені у цих програмних документах», - сказала Марія Чорна.

Депутати обласної ради отримали для ознайомлення проєкти рішень та пояснювальні записки до них і на наступному засіданні сесії обласної ради розглядатимуть їхнє затвердження.