Інформацію про діяльність директора обласної психіатричної лікарні передадуть правоохоронцям

Перегляди: 4026

Інформацію про діяльність директора комунального закладу «Кіровоградська обласна психіатрична лікарня» Олександра Тарасенка передадуть правоохоронним органам.

Про це під час пресконференції за результатами річної роботи повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 14 грудня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми тільки влітку призначили керівника, він, до речі, обіймає посаду більше 30 років. Надходили звернення окремих людей, що там є якісь зловживання. Нами туди був направлений аудит, при обласній раді є відповідний підрозділ, який займається перевірками комунальних підприємств, можливих зловживань, управлінських рішень тощо. Перевірка зафіксувала, на думку наших фахівців, зловживання. Вона розраховується в мільйонах гривень. У зв’язку з цим призначили службову перевірку, зазначена людина була відсторонена від виконання своїх обов’язків», — наголосив посадовець.

За його словами, відповідна комісія вчора прийняла рішення направити інформацію про виявлені порушення в правоохоронні органи.

«Саме вони мають остаточно винести рішення стосовно того, є там зловживання чи немає», — констатував Сергій Шульга.

Нагадаємо, на Кіровоградщині головлікаря психіатричної лікарні відсторонили від виконання службових обов’язків.