Кропивницькому водію за ДТП з жертвами дали вісім років тюрми

Перегляди: 1114

Водій з Кропивницького через ДТП з жертвами та постраждалими проведе за ґратами 8 найближчих років.

Відповідний вирок виніс Ленінський районний суд міста.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ДТП сталася у листопаді минулого року. П’яний чоловік без прав (його позбавили посвідчення водія у 2018-му) «закинувся» бупренорфіном (під час приймання цього знеболювального забороняється керувати авто) і разом з колишніми однокласниками мандрував містом на Opel Vectra.

Їдучи провулком Об’їзним, чоловік не впорався з керуванням. Іномарку винесло на зустрічну смугу, де де вона зіткнулася з Mercedes-Benz Vito.

Внаслідок ДТП водій останнього отримав травми, несумісні з життям, та невдовзі помер. Летально мандрівка завершилась і для одного з пасажирів Opel Vectra. Ще двоє чоловіків, які були в салоні іномарок, отримали травми різного ступеню тяжкості.

Водія Opel Vectra визнали винним за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йому призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на вісім з половиною років. Ще три він не зможе керувати транспортними засобами. Одному з постраждалих чоловік має відшкодувати 120 тисяч гривень моральної шкоди.

https://cbn.com.ua/2021/12/14/u-dtp-na-kirovogradshhyni-zagynula-zhinka-tilo-deblokuvaly-ryatuvalnyky-foto/