Мер Олександрії розповів, які дороги ремонтуватимуться в місті наступного року

Перегляди: 512

Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко під час звіту про свою річну роботу розповів, які дороги ремонтуватимуть у 2022 році, повідомили CBN у прес-службі Олександрійської міськради.

Як він зазначив, у цьому році в Олександрії проводили поточні ремонти доріг по маршрутах автобусів. Крім того, відремонтували Кіровоградське шосе, вулицю Весняну, Студентську, почали відновлювати вулицю Скічка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Загалом у цьому році на поточні і капітальні ремонти направили 70 мільйонів гривень, із них 45 мільйонів гривень – залучені з Дорожнього фонду.

«У наступному році плануємо відремонтувати дорогу на Заводському мікрорайоні (жителі просили приділяти увагу віддаленим територіям), вулицю 6 грудня, вулицю Міліцейську, щоб з’єднати БАМ із центром. Також потрібно підтримати бізнес, який хоче розширювати свої потужності і збудувати дорогу в промзону на Матрасний завод. Крім того, завершимо вулицю Скічка», – сказав Сергій Кузьменко.