Сергій Кузьменко залучив для Олександрії 23 млн грн від меценатів (фото)

Перегляди: 1914

Міський голова Сергій Кузьменко за рік роботи на посаді залучив на розвиток Олександрії 23 мільйони гривень.

Про це він повідомив під час річного звіту перед журналістами сьогодні, 16 грудня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Крім роботи з бюджетами різних рівнів, ми залучали і кошти інвесторів. Це більше 23 мільйони гривень за рік», — сказав очільник міста.

Зокрема, проведення Дня міста та Дня Незалежності профінансував агрохолдинг «Агровіста».

За кошти цієї компанії провели також реконструкцію скверу Шевченка (1 мільйон гривень). Нова ілюмінація для новорічної ялинки — також допомога «Агровісти».

«Окремо хочу подякувати Анатолію Кузьменку, Павлу Фесюку, Юрію Скічку та депутату міської ради Андрію Давидовському за підтримку моїх ініціатив», — наголосив Сергій Кузьменко.

За цей рік ФК «Олександрія» вклав у парк Шевченка 20 мільйонів гривень інвестицій. Завдяки цьому там завели нові комунікації, продовжили центральну алею, збудували фонтан, облаштовують вбиральні. У наступному році закінчать фонтанну площу з літнім кінотеатром і збудують два дитячих майданчика.

Також Сергій Кузьменко подякував депутату міської ради Дмитру Скічку за реконструкцію кладки для жителів 14 мікрорайону. На це він витратив більше 300 тисяч гривень.

А бізнесмену Анатолію Поляцькому — за постійну меценатську допомогу школі №10.

«Хочу наголосити – наступний бюджетний рік буде складним! Тому сподіваюся, що місцеві підприємці прийдуть на допомогу своєму рідному місту і також долучатимуться до реалізації ініціатив», — зазначив Сергій Кузьменко.

https://cbn.com.ua/2021/12/16/u-2022-rotsi-v-oleksandriyi-z-yavytsya-200-novyh-robochyh-mists-sergij-kuzmenko/