На наступний рік у центрі Кропивницького планують ремонт теплотраси

Перегляди: 1263

Заміна комунікацій водогону та теплової магістралі може початися вже у 2022 році.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомив міський голова Кропивницького Андрій Райкович на апаратній нараді сьогодні, 20 грудня, передає кореспондент CBN.

«Ми будемо робити реконструкцію теплової магістралі у центральній частині міста. Це вже треба передбачити та спільно вирішити - і теплову розводку, і водоканал. І по вулиці Чорновола - а це головна магістраль наша, там також потрібно проаналізувати, у якому стані водопровід, і в обов’язковому порядку і магістраль, і труби з дороги прибрати», - сказав міський голова.

У планах Андрія Райковича також встановлення нових камер для водогону та теплової мережі: «Щоб це був сучасний блок енергетичний, щоб і арматура була сучасна, а не старе, яке десь знайшли і відновили».

Також мер акцентував увагу на тепломодернізації будинків. За його словами, у наступному році є можливість тепломодернізувати до 50 будинків міста, за умови, що вони належать до ОСББ. «Панельні будинки, зрозуміло, з мінімальним коефіцієнтом теплопередачі. Тобто їх необхідно утеплювати. І там, де люди ремонти поробили зсередини, - це не в повній мірі відповідає потребі і довгостроковості гарного теплоенергетичного захисту», - наголосив міський голова.