Новим головою обласної федерації кіокушинкай карате обрали Табалова

Перегляди: 2527

Новим керманичем федерації став кропивницький підприємець та політик Андрій Табалов.

У неділю, 19 грудня, відбулася чергова конференція обласної федерації кіокушинкай карате, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Робота обласної федерації будується на клубній основі. Клуби мають самостійний та незалежний статус. Головними напрямками діяльності є виховання, патріотизм і підготовка класних спортсменів», - зазначив уже колишній голова обласної федерації Олександр Кузьмін.

Усього в нашій області працюють 11 клубів: п’ять у Кропивницькому, а також в Олександрії, Знам’янці, Суботцях, Богданівці, Трепівці Онуфрієвці, Павлиші. Тут займаються близько тисячі вихованців у різних вікових групах.

Олександр Кузьмін запропонував колегам обрати новим керманичем відомого кропивницького підприємця та політика Андрія Табалова. Делегати конференції одностайно підтримали цю пропозицію й уже з новим керманичем та Олександром Кузьміним, який буде посідати посаду віце-президента, обговорили календар заходів на наступний рік, участь у змаганнях, шляхи популяризації діяльності федерації та можливості втілення своїх планів у життя.