Канікули у кропивницьких школах почнуться з 24 грудня

Перегляди: 2168

В освітніх закладах обласного центру зимові канікули почнуться з 24 грудня нинішнього року.

Про це під час брифінгу сьогодні, 21 грудня, повідомила начальниця управління освіти міста Лариса Костенко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Костенко, всі заклади загальної середньої освіти самостійно затверджують структуру навчального року, і тому канікули в кожному закладі починаються з різної дати.

«З 24 грудня йдуть на відпочинок три заклади освіти, з 25-го — також три, з 27-го — десять закладів освіти, з 28-го — три. З 30 грудня на канікули йдуть вісім шкіл, з 31-го — 10. І з 1 січня на відпочинок підуть чотири заклади освіти міста. Закінчуються канікули 9 січня, і ми всіх чекаємо на заняття 10-го здоровими, відпочилими і готовими до навчання в другому семестрі», — наголосила посадовиця.

У свою чергу, учні наукового ліцею відпочиватимуть взимку місяць. У тих, хто навчається на базі ЦДПУ, канікули розпочнуться раніше, з 24 грудня. Для всіх інших канікули у науковому ліцеї розпочнуться з 27-го.

Нагадаємо, у двох школах та садочку Кропивницького капітально відремонтували харчоблоки.